در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 4 دی 1403

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان:
به ازای هر مهارت آموخته شده، احتمال یافتن شغل 21 درصد افزایش می یابد.

جناب آقای دکتر مصطفی جعفری کرمانی پور، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان به منظور معرفی هرچه بیشتر توانمندی های این دانشگاه و افزایش تعاملات دوجانبه با جناب آقای سید مهدی طبیب زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان، در این دیدار که در محل اتاق بازرگانی استان کرمان برگزار شد، جناب آقای دکتر مصطفی جعفری کرمانی پور، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان با اشاره به پتانسیل‌ های اساتید و دانشجویان،از برنامه های این دانشگاه جهت برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و کاربردی ویژه صنایع استان خبر داد. وی با عنوان این مطلب که دست دانشگاه جهت تطبیق سرفصل های دروس با نیازهای صنعت باز است افزود: یکی از برنامه های این دانشگاه ساماندهی بحث کارآموزی دانشجویان و ارتباط مؤثرتر با صنایع و بنگاه های اقتصادی استان است.

جناب آقای سید مهدی طبیب زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان ضمن ابراز خرسندی از پیگیری و دغدغه مندی مسئولان دانشگاه فنی و حرفه ای، عدم مهارت کافی را بزرگترین مشکل فارغ التحصیلان دانشگاه عنوان کرد و افزود: تحقیقات نشان داده است هر فارغ التحصیلی به ازای هر مهارتی که می آموزد، 21 درصد شانس خود را برای یافتن شغل افزایش می دهد.

طبیب زاده ادامه داد: در حال حاضر کمترین میزان بیکاری در افراد کاردان آچار به دست مشاهده می شود، یعنی همان دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای که در مقاطع کاردانی فارغ التحصیل شده اند. ایشان با اشاره به اهمیت مهارت داشتن افزود: مهارت در هیچ سن، جنسیت و یا سطحی محدود نیست و آموزش هدف دار نیرها بسیار ضروری است. رئیس اتاق بازرگانی عنوان کرد: ما دنبال دانشجوی بامهارت هستیم و تربیت دانشجوی ماهر بر اساس نیاز صنعت، معدن و کشاورزی که وظیفه دانشگاه فنی و حرفه است، بسیار مهم است.

در پایان توافق شد نمایندگانی از سوی دانشگاه و اتاق بازرگانی معرفی و جهت یافتن راهکارهای عملیاتی برای افزایش همکاری ها، جلسات تخصصی برگزار نمایند.