در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 4 دی 1403

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان: دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان با تربیت نیروی انسانی ماهر می تواند سهم مهمی در آینده فناوری استان داشته باشد

در جلسه ای به میزبانی پارک علم و فناوری، جناب آقای دکتر مصطفی جعفری کرمانی پور، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان با دکتر محمدرضا سپهوند، رئیس پارک علم و فناوری استان دیدار و گفتگو کرد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان، جناب آقای دکتر جعفری کرمانی پور، رئیس دانشگاه، با حضور در دفتر ریاست پارک علم و فناوری استان کرمان با دکتر محمدرضا سپهوند، رئیس پارک، دیدار و پیرامون راهکارهای افزایش همکاری ها بحث و تبادل نظر کردند.

دکتر جعفری کرمانی پور، ضمن معرفی ساختار و وظایف دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان، این دانشگاه را به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مسئول تربیت پنجه های کارآمد دانست و افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای استان با همت اساتید فرهیخته و همچنین به اصطلاح آچار به دست، توانایی تربیت نیروهای کارآمد و ماهر مورد نیاز صنایع و بنگاه های اقتصادی را دارد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان بیان داشت: اخیراً نزدیک به 45 درصد از سرفصل های دروس این دانشگاه بروزرسانی شده است. وی افزود: این دانشگاه می تواند در صورت لزوم و نیاز بازار کار، مستقلا اقدام به تغییر سرفصل های دروس کند که این قابلیت ویژه و متمایز این دانشگاه است.

دکتر جعفری کرمانی پور با اشاره به زیرساخت ها و تجهیزات موجود در دانشگاه تأکید کرد: این دانشگاه می تواند با دارا بودن دستگاه های تراش، CNC وجوش، قطعات و محصولات مورد نیاز صنایع را فراهم آورد.

دکتر سپهوند، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان، با یادآوری نقش پارک های علم و فناوری در حمایت از اقتصاد دانش بنیان بیان داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای می تواند به عنوان بازوی تأمین کننده نیروی انسانی ماهر در این عرصه وارد شده و ضعف ها را برطرف نموده و نقشی اساسی در آینده فناوری استان ایفا کند. وی افزود: اکنون کشور عزیز ما در شاخص تولید علم در جایگاه پانزدهم جهان و در شاخص فناوری در رتبه شصت و هفتم است که نشان دهنده قدرت ما در تولید علم و ضعف های ما در توسعه فناوری است.

دکتر سپهوند با اشار به  لزوم انعقاد تفاهم نامه بین مرکز رشد دانشگاه و مرکز رشد پارک علم و فناوری، آن را لازمه برخورداری شرکت ها از مزایای عضویت در پارک عنوان نمود و افزود: پس از انعقاد تفاهم نامه، شرکت های حاضر در مرکز رشد دانشگاه می توانند از مزایایی همچون حمایت های مالی، معافیت های مالیاتی، تخفیف درعوارض گمرکی و استفاده از دوره های آموزشی و برخی دیگر از مزایا استفاده نمایند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان در بخشی از سخنان خود به صندوق حمایت از پژوهش ها و نوآوری های استان اشاره کرد و بیان داشت: این صندوق ظرفیت پرداخت هجده میلیارد تومان تسهیلات به شرکت های دانش بنیاد دارد که متاسفانه تنها چهار میلیارد آن توسط شرکت ها جذب شده است.

گفتنی است پیش نویس تفاهم نامه ای بین دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان و پارک علم و فناوری این استان آماده و درآینده ای نزدیک بین دو طرف امضاء خواهد شد.