دکتر جعفری کرمانی پور: اشتیاق برای یادگیری مهارت در جامعه افزایش پیدا کرده است.
دکتر جعفری کرمانی پور، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان در دیدار با دکتر سعیدی، رئیس مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان بر اهمیت نقش مهارت آموزی تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه استان کرمان، روز سه شنبه 9 شهریور ماه 1400 مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان میزبان مسئولان این دانشگاه بود.
دکتر جعفری کرمانی پور، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان در گفنگو با دکتر سعیدی، رئیس مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بیان داشت: دانشگاه فنی و حرفهای تنها متولی آموزش های آکادمیک مهارتی در کشور است. وی افزود: در استان کرمان این دانشگاه در ۴۸ رشته که اکثر آنها مهارتی هستند دانشجو می پذیرد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان تأکید کرد: اکثر دانشجویان این دانشگاه پس از پایان تحصیلات یا مستقیم وارد بازار کار میشود و یا در حوزه کارآفرینی فعالیت می کنند. ایشان با اشاره به افزایش اشتیاق جامعه برای یادگیری مهارت گفت: اکثر اساتید حاضر در دانشگاه فنی و حرفهای در صنعت نیز مشغول به فعالیت هستند. از این رو آموزشهای دانشگاه فنی و حرفهای اکثرا کاربردی و مطابق نیاز بازار کار است.
دکتر جعفری بیان داشت: خوشبختانه در سال های اخیر تجهیزات و امکانات دانشگاه به روز رسانی شده است و می توان از این ظرفیت بالقوه در راستای تربیت نیروی کار ماهر در استان استفاده کرد.
آقای دکتر سعیدی، مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، ضمن ابراز خرسندی از دغدغه مند بودن مسئولان دانشگاه، بیان داشت: در حال حاضر با تغییر رویکردی که شاهد هستیم و همچنین این واقعیت که در جامعه خلأ مهارت وجود دارد، بنابراین نقش دانشگاه فنی و حرفه ای در این حوزه بسیار ویژه است. وی افزود: متأسفانه با وجود تمام شرایطی که وجود دارد و ساختارهای زیادی که متولی امر مهارتآموزی هستند اما باز خروجی لازم را نداریم.
دکتر سعیدی تأکید کرد: آگاه سازی و حساس سازی مدیران نسبت به اهمیت آموزش مهارت ها باید با جدیت بیشتری پیگیری شود. وی افزود: سعی خواهیم کرد در کارگروه نوآوری و فناوری استان حساسیت ها را نسبت به این موضوع افزایش دهیم.