در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 5 دی 1403

دکتر جلیلی:
در بحث تبیین بیانیه گام دوم دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان بسیار خوب عمل کرده است.

دکتر جلیلی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای و دکتر موسوی، مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان به تبیین بیانیه گام دوم انقلاب و نقش آموزش های فنی و حرفه ای در این راستا پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان، روز چهارشنبه مورخ 28 مهر 1400 دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان میزبان دکتر جلیلی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای و دکتر موسوی، مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای بود.

 دکتر جلیلی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای شهید سلیمانی را افتخار کرمان، ایران و جهان اسلام نام برد و افزود: بسیار خوشحال هستم که توفیق زیارت قبر شهید سلیمانی و همرزمان شهیدش نصیب من شد و امیدوارم بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا باشیم.

دکتر جلیلی گفت: نزدیک به ۲۲ قشر بسیجی در کشور داریم که نقش بسیج اساتید یک نقش پیشرو در میان این اقشار است. وی افزود: با توجه به تغییرات حال حاضر کشور فرصت بسیار خوبی برای کار کردن و خدمت هرچه بیشتر به مردم فراهم شده است.

بحث در رابطه با بیانیه گام دوم انقلاب بخش دیگر سخنان دکتر جلیلی بود. ایشان بیان داشت: در بحث تبیین بیانیه گام دوم دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان خوب عمل کرده است.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای تاکید کرد: اگر دولت اسلامی در کشور تشکیل شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. وی گفت: هدف این است در چهل سال دوم انقلاب در ابتدا دولت اسلامی سپس جامعه اسلامی و در نهایت تمدن اسلامی را ایجاد کنیم.

دکتر جلیلی گفت: با توجه به ظرفیت نیروی انسانی و منابع خدادادی دستیابی به تمدن نوین اسلامی دور از دسترس نیست.

وی بیان داشت: مهارت اصلی ترین گمشده جامعه ما است. اصل باید این باشد که صنعت به دنبال تعامل با دانشگاه باشد. ایشان با اشاره به برگزاری خوب نخستین جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار بیان داشت: امیدواریم بتوانیم برای برگزاری دومین جشنواره نیز یاری رسان باشیم.

دکتر موسوی، مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای در سخنانی با اشاره به تفاوت های آموزش تئوری و عملی بیان داشت: مدل آموزش در دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید به گونه‌ای باشد که زمینه اشتغال زایی هنرآموز را فراهم کند. وی افزود: اگر قرار است مهارتی به هنر آموز آموزش داده شود باید آن آموزش کامل و به صورت صفر تا صد باشد.

دکتر موسوی در مقایسه ای گفت: در انستیتو های قدیم فضا کاملاً کارگاهی بود.ایشان اضافه نمود: آموزش های فنی حرفه ای در پاسخ به چهار ضرورت ایجاد شده است: ضرورت آموزشی، اقتصادی، فناوری و اجتماعی و این بدان معناست که اگر آموزش فنی و حرفه‌ای به درستی اجرا شود بسیاری از معضلات اجتماعی و اقتصادی جامعه رفع خواهد شد.

گفتنی است در پایان لوح سپاسی به شرکت کنندگان اهداء شد.