در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 5 دی 1403

حضور دکتر صالحی عمران و دکتر مردانی در جمع اساتید بسیجی استان به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان

هم زمان با دومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، دکتر صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای و دکتر مردانی، رئیس سازمان بسیج اساتید در دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان حضور و با اساتید بسیجی استان دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان، در آستانه دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی جلسه هم اندیشی  کانون های بسیج اساتید کرمان یک‌شنبه 12 دی‌ماه 1400 با حضور جناب آقای دکتر مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، جناب آقای دکتر صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان،جناب آقای دکتر جلیلی رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی وحرفه ای کشور، جناب آقای دکتر اکبری فرد رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمان رؤسای کانون‌های بسیج اساتید کرمان و رؤسای مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان در محل سالن کنفرانس شهدای گمنام دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان برگزار شد.

در ابتدای این نشست آقای دکتر جعفری کرمانی پور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان ضمن عرض خوش آمد گویی به حاضرین در جلسه برگزاری این جلسه به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان را از افتخارات این دانشگاه دانست.

در ادامه نشست آقای دکتر صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید قاسم سلیمانی، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله)، که از شهید سلیمانی به‌عنوان تربیت یافته نظام اسلامی یاد کرده اند، به تبیین ابعاد مختلف شخصیتی شهید سلیمانی پرداخت. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، ابعاد مختلف شخصیتی عقلانی و اجتماعی ایشان را بسیار فوق العاده توصیف کرد و گفت: شهید سلیمانی در عین اینکه فردی نظامی بود از لحاظ عاطفی در سطح بسیار بالا و نماینده یک فرد تربیت یافته بود. وی ایشان را الگوی بسیار مناسبی در محیط دانشگاه معرفی کرد و مهم‌ترین عامل پیشرفت و تعالی یک جامعه را منابع انسانی آن جامعه برشمرد. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای  از بعد دانشی و فنی، شهید بزرگوار را یک ثروت و سرمایه انسانی دانست و تکنیک های دانشی و فنی شهید قاسم سلیمانی در طول هشت سال جنگ تحمیلی و سال‌های مبارزه با داعش را مؤثر عنوان کرد. وی در پایان  بیانات خود از سرمایه­های انسانی، اجتماعی و اخلاقی شهید سلیمانی که در ایشان تبلور بسیاری داشت به عنوان سرمایه و ثروت انسانی ایشان یاد کرد. دکتر صالحی عمران اعتماد و شبکه سازی را دو بعد سرمایه اجتماعی برشمرد و ایجاد اعتماد و شخصیت امین شهید سلیمانی را نشان دهنده سرمایه عظیم اجتماعی ایشان دانست. وی ضمن تبیین بعد شبکه سازی سرمایه اجتماعی آن را عامل ایجادکننده  تحول و تعالی یک جامعه عنوان کرد .  رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای با تأکید بر الگو گیری از ایشان در نظام تربیتی برای اساتید و دانشجویان دانشگاه افزود: رسالت دانشگاه فنی و حرفه­ای فقط تربیت تکنیکال نیست و در کنار این رسالت، الگوسازی و شخصیت سازی و توجه فوق العاده به آن برای دانشگاه بسیار اهمیت دارد و از این شخصیت بسیار برجسته می توانیم به عنوان یک الگو در دانشگاه بهره مند شویم.

در ادامه این جلسه  دکتر مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و هم‌زمانی آن با دومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: به حق شهید سپهبد قاسم سلیمانی در تأسی به بی بی دو عالم  که اولین شهید و مدافع ولایت بود در مسیر آن حضرت، گام برداشت. وی تقدس و جهانی شدن شخصیت حاج قاسم سلیمانی را نتیجه اخلاص آن شهید دانست. ایشان در ادامه با اشاره به رسالت بزرگ جامعه دانشگاهی و ادای دین به شهدا افزود: جامعه دانشگاهی بایستی این رسالت سنگین را محقق کند. 

دکتر مردانی، وصیت نامه شهید سلیمانی را یکی از ارکان مکتب شهید سلیمانی عنوان کرد و افزود: اندیشه شهید سلیمانی از مرزهای جغرافیایی عبور کرده و حتی در اندیشه های غیر مسلمانان نیز نفوذ کرده است.

رئیس بسیج اساتید کشور با اشاره به گذر از مقطع حساس در شرایط بحران و تحقق اهداف بیانیه گام دوم عنوان کرد: پاسداشت مقام شهید سلیمانی به تنهایی کافی نیست و خواستار رهروی راه این شهید عزیز و پیاده کردن مکتب حاج قاسم شد .وی دوستداران و یاران آن شهید والامقام را به  قدردانی از فداکاری‌های ایشان و گام برداشتن در مسیر شهید سلیمانی توصیه نمود.

 

دکتر جلیلی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای کشور نیز در این نشست از سردار شهید قاسم سلیمانی به عنوان یک اسوه . چهره بین المللی و انسان در تراز انقلاب یاد کرد و با اشاره به آیه 96 سوره مریم گفت: کسانی که به معنای واقعی اهل عمل صالح باشند خداوند آن‌ها را دوست داشتنی خواهد کرد.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای از انسان در تراز انقلاب به عنوان یک انسان جامع نام برد که همه ابعاد عرفانی . اخلاقی و اجتماعی را در همه حوزه ها داراست. وی در ادامه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که شهادت سردار سلیمانی را از خود سردار سلیمانی با عظمت تر تعبیر کرده اند افزود: خون سردار شهید سلیمانی توانست همه جبهه های اسلامی را بر یک محور وحدت و مقاومت بنیان گذاری کند و ایشان نمونه عینی برای مقاومت بود. دکتر جلیلی گفت: شهید سلیمانی امنیت جهان اسلام و منطقه را به برکات عظیم موجود در فرهنگ مقاومت و جبهه مقاومت ایجاد کرد.

دکتر جلیلی در ادامه بیانات خود به تعبیرات بیگانگان در خصوص سردار سلیمانی همچون فرماندهی سیاسی هوش و عقلانی اشاره کرد و بعد معنویت و باطن گرایی را مشهودترین صفات ایشان از منظر مسلمانان برشمرد.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرموده اند وظیفه دانشگاهیان رسیدن به دولت و تمدن اسلامی است گفت: ما به عنوان نخبگان دانشگاه نیز وظیفه داریم شهید سلیمانی را به عنوان الگو برای نسل جوان تبیین کنیم. رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای همه جنبش های اسلامی را الهام بخش فرهنگ مقاومت دانست و ابراز امیدواری کرد: بتوانیم ادامه دهنده این راه باشیم و نسل جوان را با این فرهنگ آشنا کنیم. دکتر جلیلی از شهید سلیمانی به عنوان یک  چهره ماندگار و برجسته نام برد و ادامه داد: مکتب سردار سلیمانی بایستی در دانشگاه مطرح شده و اساتید از مکتب عارفانه و عاشقانه ایشان دفاع کنند.

وی با اشاره به دفاع سردار سلیمانی از ولایت فقیه و ارادت ایشان به ولایت و رهبری خواستار تدوین وصیت‌نامه این شهید در متون درسی دانشگاه و گسترش فرهنگ مقاومت .  دفاع  از اسلام و آرمانه‌ای انقلاب در دانشگاه شد.

شایان ذکر است در پایان نشست مذکور حاضرین در جلسه به تبادل نظر پرداختند.

 

به قلم: سرکار خانم موذن زاده

عکس: جناب آقای شهیدی