رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در مراسم افتتاح سیامین جشنواره فرهنگی ـ هنری دانشگاه در مشهد مقدس:
جشنوارههای فرهنگی ـ هنری دانشجویی با محوریت قرآن پایههای اندیشهها و نظریههای قرآنی در حوزه تمدنی را تقویت میکند
مراسم افتتاح سیامین جشنواره فرهنگی _ هنری با محوریت قرآن و عترت دانشگاه فنی و حرفهای، با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، یکشنبه 11 تیرماه 1402، به میزبانی دانشکده فنی و حرفهای شهید منتظری مشهد در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
به گزارش ادارهکل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در مراسم افتتاح جشنواره فرهنگی ـ هنری قرآن و عترت در حرم مطهر رضوی ضمن خوشامدگویی به دانشجویان شرکتکننده در جشنواره قرآن و عترت، تقدیر از زحمات دکتر خاتمی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان خراسان رضوی و مجموعه همکاران میزبان و متولی برگزاری جشنواره بر ضرورت برگزاری جشنوارههای فرهنگی ـ هنری در فضای دانشگاهی و لزوم حضور و مشارکت دانشجویان در این نوع برنامههای معنوی و معرفتی تأکید کرد و گفت:مایه خوشحالی است که در دانشگاه فنی و حرفهای دانشجویان قرآنی زیادی داریم و استقبال جمع کثیر دانشجویان رشتههای مختلف از جشنواره قرآن و عترت گواه این مسئله است و انتظار میرود که در حیطه قرآنی آمار قرآنپژوهان ما در آینده از این هم فراتر برود.
وی اهتمام در برگزاری این قبیل جشنوارهها و ایدهپردازی و ایجاد تنوع در جشنوارههای فرهنگی ـ هنری با محوریت قرآن و معرفت به اهل بیت (سلامالله) را موجب تقویت پایههای اندیشهها و نظریههای قرآنی در حوزه تمدنی دانست.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور رفتار موهن قرآنسوزی و هتک حرمت دولت سوئد به کلامالله را محکوم کرد و با اشاره به جمعیت مسلمان کشور سوئد و گستردگی اندیشههای قرآنی در کشورهای غربی، این اقدامات افراطیگرایانه را نشان هراس و نگرانی دولتهای خطاکار ذکر کرد و افزود: این نوع اعمال غرب ریشه در صدر اسلام دارد که به نوعی نمیخواستند صدای اندیشههای اسلامی به جهان برسد. همانگونه که مأمون نیز به منظور جلوگیری از توسعه و رشد اندیشه وتفکر الهی و اسلامی امام معصوم موانع بسیاری را ایجاد کرد.
دکتر خسرویان تصریح کرد: برای توسعه فرهنگ قرآنی و تمدن اسلامی به ابزار نیاز داریم و یکی از قدرتمندترین ابزارها، ابزارهای هنری است و کار شما از این منظر بسیار ارزشمند و منحصر به فرد است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای اظهار کرد: این جشنواره قرآن و عترت بهانهای است برای اینکه فعالیتهای قرآنی در دانشگاه فنی و حرفهای هر روز و بیش از گذشته توسعه پیدا کند و اگر تصمیم داریم آینده این کشور را بسازیم و تمدن بزرگ اسلامی را پایهگذاری کنیم نیاز به افرادی داریم که جوهره جان آنها با اندیشههای قرآنی پالایش پیدا کرده و قرآن در جان و سخن آنها راه یافته باشد.