سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت :
ترکیب اعضاء اتحادیه ها و انجمن های علمی دانشگاه ملی مهارت با وجود دانشجویانی خلاق و ماهر از استان های مختلف، ویژگی بارزی است که این تشکل ها را از سایر اتحادیه ها و انجمن های علمی دانشگاه های کشور متمایزتر ساخته است.
چهارمین مجمع عمومی اتحادیه انجمن های علمی معماری و شهرسازی دانشگاه ملی مهارت، روز سه شنبه 24 مهرماه 1402 با حضور برخط سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی و حضور مدیرکل دفتر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملی مهارت در سالن کنفرانس شهدای گمنام دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان؛ در بخش صبحگاهی این نشست که با حضور دکتر مهدی زیدی، مدیرکل دفتر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملی مهارت، دکتر حسین قاضی زاده، سرپرست دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان، مهندس مهدی قانونی، سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و اعضای شورای مرکزی اتحادیه انجمن های علمی معماری و شهرسازی دانشگاه ملی مهارت و دبیر مراکز برگزار شد؛ مدیر کل دفتر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملی مهارت از ثبت 600 انجمن علمی در دانشگاه ملی مهارت خبر داد و ضمن تأکید بر مشارکت گروهی و همفکری اعضا بویژه در فضای مجازی آن را عاملی برای پیشرفت انجمن ها دانست. دکتر مهدی زیدی افزود: انجمن معماری و شهرسازی این دانشگاه در سال گذشته موفق به کسب رتبه برتر جشنواره حرکت در سطح دانشگاه ملی مهارت و جز ۵ دانشگاه برتر در جشنواره حرکت وزارت علوم شده است که نشان از مهارت محور بودن دانشگاه و دانشجویان ماهر و توانمند این دانشگاه است.
وی با تاکید بر ایجاد ارتباطات مؤثر تر بین انجمن های علمی، معاونت و شورای فرهنگی افزود: دربحث سیاستگزاری اتحادیه ها و انجمن های علمی دانشگاه از نظرات و پیشنهادات اعضا انجمنها و اتحادیه ها استفاده گردد. مدیر کل دفتر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملی مهارت تصریح نمود؛ فعالیت های قوی و تأثیرگزار انجمن ها زمینه جذب اعتبارات بیشتر را فراهم می آورد.
در ابتدای این جلسه دکتر حسین قاضی زاده؛ سرپرست دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان نیز با اشاره به کسب 8 مقام برتر انجمن های علمی در جشنواره حرکت و قرار گرفتن این دانشگاه در جمع 5 دانشگاه برتر کشور در جشنواره حرکت وزارت علوم افزود: بواسطه تلاش ها و گام های مثبتی که در اتحادیه انجمن علمی معماری و شهرسازی به مرکزیت دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان برداشته شده، شاهد اتفاقات ارزشمندی در این انجمن هستیم.
لازم به ذکر است؛ در بخش عصرگاهی این نشست؛ دکتر مصطفی جعفری کرمانی پور، سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت در ارتباط برخط با این جلسه ضمن با اهمیت خواندن اتحادیه ها و انجمن های علمی دانشگاه؛ دانشجو را مهمترین رکن و عامل پیشران در حوزه های مختلف دانشگاه عنوان نمود و افزود: انجمن ها و اتحادیه های دانشجویی به عنوان نهادی قانونی و تأثیر گذار در دانشگاهها می توانند، زمینه رشد و پیشرفت دانشگاه و دانشجو را با فعالیت های خلاقانه و پویا فراهم آورند و با تکیه بر این ویژگی، کمبود ها و نقایص بخش های مختلف دانشگاه را تشخیص و با ارائه ایده ها، راهکارها و برنامه ها؛ نتایج درخشانی در حوزه های علمی، آموزشی، پژوهشی، مهارتی، فرهنگی، درآمدزایی و ... رقم زده و این خروجی ها را به سایر دانشگاه های ملی مهارت استان های کشور جهت بهره برداری تسری بخشند.
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت تصریح نمود؛ ترکیب اعضاء اتحادیه ها و انجمن های علمی دانشگاه ملی مهارت با وجود دانشجویانی خلاق و ماهر از استان های مختلف، ویژگی بارزی است که این تشکل ها را از سایر اتحادیه ها و انجمن های علمی دانشگاه های کشور متمایز تر ساخته است.
دکتر مصطفی جعفری کرمانیپور بر اقدام به برگزاری جلسات تخصصی با موضوعات مرتبط و به سامان رساندن نتایج آن و تسری بخشیدن این خروجیها و دست آوردها به سایر مراکز دانشگاه ملی مهارت در سطح کشور همچنین تولیدات فرهنگی، علمی، آموزشی، پژوهشی، مهارتی و ... اتحادیه ها و انجمن های علمی دانشگاه تأکید کرد.
گفتنی است در این نشست؛ خانم دکتر ملیحه ضیا، استاد مشاور اتحادیه انجمن های علمی معماری و شهرسازی دانشگاه ملی مهارت؛ ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص شرح وظایف کمیته های آموزشی ،پژوهشی و اطلاع رسانی بر ضرورت توجه دانشجویان شورای مرکزی و دبیر انجمن ها به انطباق برنامه ها با اهداف اساسنامه تاکید کرد. در ادامه دانشجویان مسائل مربوط به اهداف کمیته ها را با آقای دکتر زیدی مطرح و جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.
بازدید اعضای شورای مرکزی اتحادیه انجمن های علمی معماری و شهرسازی دانشگاه ملی مهارت و دبیر مراکز از اماکن تاریخی شهر کرمان از برنامه های جنبی این نشست بود.