در حال بارگذاری ...
دوشنبه 3 دی 1403

به مناسبت گرامی‌داشت هفته بسیج برگزار شد:
ویدئوکنفرانس هم‌اندیشی و هماهنگی برنامه‌های بسیج اساتید با حضور سرپرست دانشگاه ملی مهارت

ویدئوکنفرانس هفته بسیج با حضور سرپرست دانشگاه ملی مهارت، جانشین سازمان بسیج اساتید کشور و مسئولین کانون‌های بسیج اساتید دانشکده‌ها و آموزشکده‌ها (به صورت برخط)، سه‌شنبه ۲۹ آبان‌ماه ۱۴۰۳ در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، مرکز بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت جلسه‌ای وبیناری را به مناسبت گرامی‌داشت هفته بسیج، سه‌شنبه 29 آبان‌ماه با حضور دکتر زمانی، دکتر ابن‌الدین حمیدی، آقای جلیلی، رئیس بسیج اساتید کشور و برخی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و جمعی از مدیران در سالن ویدئوکنفرانس سازمان مرکزی برگزار کرد. در این جلسه مسئولین کانون‌های بسیج اساتید به صورت برخط حضور یافتند.

سرپرست دانشگاه ملی مهارت ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) و گرامی‌داشت هفته بسیج، بر ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی تأکید کرد و جهاد علمی، ایثار و ازخودگذشتگی و عدالت‌خواهی را به عنوان سه شاکله اصلی تفکر بسیجی برشمرد.

دکتر زمانی با یادی از شهید طهرانی مقدم و ایثار آن شهید در عبور از خود و خواسته‌های خود با هدف پیشبرد امور و اقتدار کشور، دفاع از ارزش‌آفرینی‌ها و دستاوردهای انقلاب در عرصه‌های گوناگون اجتماعی، فرهنگی، صنعتی، مشارکت‌های مردمی، هنری، مهارتی و نظایر این‌ها را رسالت بسیج دانست و خاطرنشان کرد: بسیج می‌بایست بازوی حمایتی بوده و با مدیریت دانشگاه همکاری تنگاتنگ و فعال داشته باشد، زیرا به واسطه اهداف آموزشی، پژوهشی و تربیت نیروی متخصص از جنس دانشگاه است.
وی افزود: بسیج می‌بایست در راستای توانمندسازی استادان اهتمام ورزد و از ظرفیت بالای اثرگذاری استادان بر دانشجویان بهره یابد و با اجرای برنامه‌هایی که در اذهان ماندگار خواهند بود به ارتقای دانشگاه و اقتدار نظام کمک نماید.

دکتر زمانی در پایان، نقش بسیج اساتید و مسئولین و همکاران کانون‌های بسیج را در تحقق اهداف و اجرایی کردن سیاست‌ها و طرح‌های ستادی برجسته ذکر کرد.

بسیج در حکم یک NGO بزرگ در کنار دستگاه حاکمیتی کشور نقش حمایتی و نقادی سازنده دارد

دکتر محمدرضا ابن‌الدین حمیدی، جانشین سازمان بسیج اساتید کشور در این جلسه وبیناری با اشاره به نقش راهبردی بسیج، دانشگاه ملی مهارت را از نظر برخورداری از استادان توانمند و متخصص در حوزه‌های مهارتی و دانشگاهی ویژه خواند و نقش استادان این دانشگاه را در میدان عمل و تخصص، حل مشکلات فنی و ایجاد رویدادهای نوآورانه در کشور، همچنین گسترش جهاد تبیین در برابر تحریف حقایق و نیز ایجاد اشتغال برای جوانان در روستاهای محروم با طراحی دوره‌های کوتاه‌مدت متنوع و موردنیاز چشمگیر و اثرگذار قلمداد کرد.

 

در ادامه جلسه، حاضرین به طرح مسائل و دیدگاه‌های مختلف با محوریت بسیج و ارائه گزارش عملکردها پرداختند. طرح پرسش‌ توسط دنبال‌کنندگان غیرحضوری و پاسخ مسئولین نیز خاتمه‌بخش این نشست بود.