سرپرست دانشگاه ملی مهارت در سومین اجلاس مسئولین کانونهای بسیج اساتید کشور:
لازمه توسعه کشور پرداختن به آموزشهای مهارتی است
سومین اجلاس سراسری مسئولین کانونهای بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت سراسر کشور با حضور جمعی از مسئولین صبح امروز ۲۱ آذر ماه آغاز شد.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، سومین اجلاس سراسری مسئولین کانونهای بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت سراسر کشور با حضور دکتر زمانی، سرپرست دانشگاه ملی مهارت، دکتر مردانی، رئیس بسیج اساتید کشور، دکتر جعفری کرمانی پور، سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی، آقای جلیلی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت، دکتر خاتمی، رئیس دانشگاه ملی مهارت استان خراسان رضوی و جمعی از اساتید بسیجی روز ۲۱ آذرماه آغاز شد.
دکتر زمانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه ۴۰ شهید دانشگاه ملی مهارت استان خراسان رضوی، حضور مسئولین و اساتید بسیجی را در این اجلاس گرامی داشت و از برنامه ریزی بسیج اساتید دانشگاه و میزبانی خوب دانشگاه ملی مهارت استان خراسان رضوی تقدیر و تشکر کرد.
سرپرست دانشگاه ملی مهارت در این اجلاس نیاز امروز دانشگاه ملی مهارت را در سه بخش تشریح کرد و از اساتید بسیجی خواست حول این سه محور گام بردارند.
احراز هویت دانشگاه ملی مهارت از طریق خلق ذهنی
دکتر زمانی تصریح کرد: متاسفانه نام دانشگاه ملی مهارت هنوز نه تنها در بین مردم که در بین مسئولین نیز شناخته شده نیست و شما اساتید بسیجی ارجمند باید با خلق ذهنی در راستای هویت بخشی و شناساندن این دانشگاه مهارتی گام بردارید. سرپرست دانشگاه ملی مهارت همچنین افزود: در کشورهای پیشرفته درصد بالایی از آموزشهای دانشگاهی به صورت مهارتی است، مثلاً در کشور آلمان ۸۰ درصد از آموزشها به صورت کاربردی و مهارتی انجام می شود.
دکتر زمانی در ادامه گفت: بسیج در هر دورهای مقتضیات خاص خود را داشته است و امروز اقتضای عملکرد بسیج اساتید هویت بخشی به دانشگاه ملی مهارت است.
برقراری ارتباط با جامعه هدف یعنی بازار کار و صنعت
سرپرست دانشگاه ملی مهارت دومین نیاز امروز را برقراری ارتباط با جامعه هدف یعنی بازار کار و صنعت دانست و افزود: آموزشهای امروز ما باید با نیاز جامعه هدف یعنی صنعت منطبق باشد و این مستلزم آگاهی ما از بازار کار میباشد، در غیر این صورت برنامهریزی بدون اطلاع از نیاز بازار کار به معنای هدر رفت سرمایهها است.
ایجاد روحیه امید در دانشجویان
دکتر زمانی گفت: ما امروز نیازمندیم که دانشجویانی با امید به آینده تربیت کنیم و غمناکی و ناامیدی را از این دانشجویان باید دور کنیم که لازمه این کار دوری از رخدادهای ملال آور و تکراری است.
گفتنی است، شرکت کنندگان در این اجلاس با حضور بر مرقد مطهر شهدای گمنام ضمن ادای احترام، با این جاودانههای تاریخ تجدید پیمان کردند.
این اجلاس طی دو روز ۲۱ و ۲۲ آذرماه با برنامههای متنوعی نظیر سخنرانی مسئولین، نشستها و جلسات هماندیشی و هم افزایی، برگزاری پنلهای تخصصی، تقدیر از کانونهای برتر بسیج اساتید، قرائت متن بیانیه پایانی و حضور در بیت مقام معظم رهبری در مشهد مقدس و دیگر برنامهها، در دانشگاه ملی مهارت استان خراسان رضوی، دانشکده شهید منتظری برگزار خواهد شد.