تشریح فعالیتهای کانون خدمت ابن الرضا (ع) دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان
نشست آشنایی با فعالیتهای کانون خدمت ابن الرضا (ع) دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان با حضور هیأت رئیسه و جمعی از دانشگاهیان، روز شنبه 23 فروردین ماه 1404 در سالن کنفرانس دانشگاه، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان، در این نشست، دکتر حسین قاضی زاده، رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان به اختصار کانون خدمت ابن الرضا (ع) دانشگاه را معرفی و یادآور شد: با توجه به تقاضایی که از سمت کانون های خدمت رضوی استان کرمان در آذرماه سال گذشته اتفاق افتاد و ظرفیتی که در مجموعه دانشگاه ملی مهارت استان و به ویژه در شهر کرمان وجود داشت، کانون خدمت ابن رضا(ع) دانشگاه، موفق به اخذ مجوز فعالیت گردید.
رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان با اشاره به ظرفیت دانشگاه ملی مهارت در ردههای مختلفی از اعضای هیأت علمی، اعضای غیر هیأت علمی، دانشجویان و خانوادههای همکاران تصریح نمود: زمینه همکاری برای فعالیت همه این بزرگواران فراهم هست و انشالله بتوانیم از حظ معنوی آن بهره مند شویم.
دکتر حسین قاضی زاده، ابراز امیدواری نمود، این کانون منشأیی در راستای گسترش کانونهای خدمت رضوی در سایر دانشگاههای کشور باشد و به عنوان یک کانون موفق معرفی و در ادامه فعالیتهای آن شاهد پیشرفت کانون باشیم.
در بخش دیگر این نشست، مهندس رستمی، معاون دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی استان کرمان نیز به بررسی فعالیتهای خادمیاری در حرم مطهر امام رضا (ع) و تغییرات ایجاد شده در این زمینه از سال ۱۳۹۵ به بعد پرداخت.
معاون دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی استان کرمان با اشاره به فعالیت های خادمیاری حرم مطهر در دو مقوله اصلی شامل خدمت به محرومان در استان، شهر و محلهها و کشیک در حرم مطهر گفت: افراد خادم یار پس از ثبت نام در سامانه بنیاد کرامت رضوی و ارزیابی توسط مسئولین، میتوانند سهمیهای برای خدمت در حرم دریافت نمایند.
مهندس رستمی با اشاره به شرایط ثبتنام شامل مراحل گزینش، مصاحبه و آزمونهای مربوطه به تشریح فعالیتهای مختلف خادمیاری و نحوه انتخاب مصادیق خدمت پرداخت. معاون دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی استان کرمان گفت: خادمیاران باید با هماهنگی مسئولین کانونها و با توجه به توانایی ها و تخصصهای خود، نوع خدمت را انتخاب و در آن زمینه فعالیت کنند.
وی به تفصیل به فعالیتهای مختلف خادمیاری در حرم مطهر امام رضا (ع) نظیر عرصههای جهادی، علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی، وقف، سلامت و پزشکی، مشاوره ای، کارآفرینی، حقوقی، کتابخانهای و ... اشاره کرد.
مهندس رستمی در پایان به چهارشنبههای امام رضایی با هدف کمک به محرومان و ارتقاء سطح خدمات اجتماعی اشاره نمود و افزود: در چهارشنبه های امام رضایی، خدمات مختلفی در قالب فعالیتهای سازمان یافته با همکاری مسئولین کانونها انجام میگیرد.